Shop

Dove shaped Easter Cakes

180,00

Appassionata di lievitati da oltre 10 anni, nel 2007 decide di aprire un blog dedicandosi quasi esclusivamente al mondo della panificazione, in particolar modo alla pasticceria lievitata.

Il blog diventa in pochi anni uno dei più importanti in Italia e punto di riferimento per chi si avvicina al mondo dei lievitati. La passione la spinge nel 2010 a tenere corsi in tutta Italia ai quali si dedica per 6 anni.  Nel 2013 fonda un gruppo su Facebook che oggi conta oltre 25.000 iscritti appassionati.

Paola Sersante ha fatto della sua passione il suo mestiere e, pur continuando a tener corsi nel 2016 apre a Milano Panb, dove si occupa del menù e della qualità.

Out of stock

Category:
Description

Saturday 16th March and Sunday 17th March

Paola from Annice and Cannella will lead you through the fascinating world of Easter bakes. You will discover all there is to know about kneading and creating the perfect dove shaped Easter cake. The participants will prepare using Kenwood machines with the expertise of Paoletta.

The participants will be provided with an apron, recipe booklets and cooking utensils, lunch

Cost of the 2 day course: €180

Booking necessary, payment on-line.

Minimum number of participants 10, maximum 20.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dove shaped Easter Cakes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *